Uzak Doğu’nun en lezzetli noktası: Ken Sushi

Uzak Doğu’nun benzersiz atmosferi, ilham veren insanları, büyüleyici doğası ve olağanüstü lezzetlerinin etkisiyle yola çıkan Ken Sushi & More, bu etkileyici deneyimi yaşatıp paylaşabilmek adına, tüm misafirlerini başından sonuna kadar, her detayıyla eşsiz bir Asya mutfağı deneyimine davet ediyor. 

Uzak Doğu mutfağı tutkunlarına özel lezzetler

Paylaşımlı sunumlar ile hazırlanan menüsü ile eğlence ve lezzeti odağına alan restoran, usta şeflerinin profesyonel dokunuşlarıyla Asya mutfağından seçkin tatlar sunuyor.

Damaklarınızı şenlendirmeye hazır olun!

Başlangıçlarda klasik Edamame’nin 3 farklı versiyonu ve tadına doyulmaz, tempura edilmiş karidesten yapılan Dainamaito Ebi ile enfes bir lezzet şöleni sunan Ken Sushi & More’un menüsünde, birbirinden zengin noodle ve pilav çeşitleri yer alıyor. Ana yemekte dana ve tavuk etinden hazırlanan spesiyal Uzak Doğu lezzetleri ile Asya mutfağı severlere leziz bir ziyafet sunan restoran, Kızarmış Ördek ile de misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Ken Sushi’nin renkli kıtırlar ve özel soslarla hazırladığı sushi rollerden Harakiri, Hi Barbie, somon, çilek ve Philedelphia peynirinden oluşan Crunchy Berry Cheese ve onlarcasıyla damaklarınızı şenlendirmeye hazır olun.

Sadece vegan seçeneklerden oluşan menüsüyle de fark yaratan Ken Sushi, lezzetli yemeklerinin yanı sıra kokteyl sunumları ile de Anadolu Yakası’nın en favori sushi restoranlarından biri olmayı sürdürüyor.

Ken Sushi’den lezzete davet

İstanbul’un Uzak Doğu restoranı Ken Sushi & More, eğlenceli, gerçek, modern ve en lezzetli Uzak Doğu mutfağını keşfetmek isteyen tüm misafirlerini, lezzete davet ediyor. Üstelik, “Tek sepet, çok lezzet” sloganıyla online siparişte devrim yaratan uygulama Yemek Hazır ile %50 ye varan indirimlerle adresinize de sipariş verebilirsiniz.

Akkomarka hakkında: 
Yeme içme sektöründe 12 marka ve 40’ın üzerinde restoran ile faaliyet gösteren Akkomarka, ülke gastronomisine ilham kaynağı olan markalar yaratmaya yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Türk mutfağını dünyada temsil edecek global markalar yaratma vizyonunu gelişim odaklı stratejisiyle destekleyen ve sektöre yepyeni bakış açıları katmayı hedefleyen marka, yenilikçi yaklaşımlarla, farklılaşan yeme içme deneyimleri tasarlıyor. Temel prensibi sürdürülebilirlik olan Akkomarka; farklı mutfakları ve lezzetleri, benzersiz konseptler, üstün hizmet kalitesi ve hijyen standartlarıyla zenginleştiriyor. Marka; “Sorumlu Restoran Hareketi Projesi”ne dahil ettiği Köşebaşı, Ali Ocakbaşı, Perihan Meyhane, Yamo Sushi, Snob Street Food, Ken Sushi, Donkey ve Mr. Meat olmak üzere, tüm markaları ile sürdürülebilir dünya hedefinde üzerine düşen görevi üstleniyor.

EKOVİZYON DERGİ – ekovizyon.com.tr

Facebook Comments

POST A COMMENT.