Saxo Group’tan yeni yatırım fırsatları

Otomatik Analiz Aracı Autochartist ile Yatırım Fırsatları Hizmetinizde!

Saxo Group, fırsatları daha kolay yakalamanız ve değerlendirmeniz amacıyla Autochartist ile işbirliği yaptı. Autochartist piyasada bulabileceğiniz en hızlı teknik formasyon tarayıcısı olarak tasarlanmış.

Autochartist algoritmaları, sizlere işlem modelleri, Fibonacci kalıpları ve anahtar seviyelerine dayalı işlem sinyallerini tanımlar ve otomatik olarak hesaplanan Stop Loss (Zararı Durdur), Take Profit (Kâr Al) ve işlem süresi ile eksiksiz bir analiz sağlar.

Autochartist, SaxoTraderGO’da Haberler ve Araştırma sekmesindeki “İşlem Sinyalleri” altına entegre edilmiş. Masaüstü, mobil veya tabletinizde yer alan platformumuzdan kolayca ulaşabilir, grafik modelleri için döviz ve hisse senedi piyasalarını tarayabilir ve olası işlem fırsatlarını görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca grafik modellerini, enstrüman, model türü, zaman aralığı ve kalite başlıklarıyla filtreleyebilir ve aynı zamanda tarihsel olasılık ve kaliteye dayalı olarak her modeli değerlendirebilirsiniz.

SaxoTraderGO’da ‘Haberler ve Araştırma’ başlığı altında “İşlem Sinyalleri” sekmesine ulaşabilirsiniz. Demo hesapta hemen deneyin! *

 

Deneme hesabınızın kullanım süresi sona erdiyse şifrenizi sıfırlayarak yeniden etkinleştirebilirsiniz: Şifrenizi Sıfırlayın

* Lütfen Deneme hesabında, hem Autochartist verilerinin, hem de borsalarda işlem gören enstrümanlarla ilgili fiyatların gecikmeli olduğunu unutmayın. Gerçek hesap açarak canlı işlem analizleri ve fiyatlarına ücretsiz erişebilirsiniz. Gerçek hesap açmak için buraya tıklayın.  

Ekovizyon Dergi/ekovizyon.com.tr

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.